Language flag Română
  • Luni - Duminică 09:00 - 17:00
  • Șos. de Centură nr. 2i, Ștefăneștii de Jos, Ilfov
  • (+4) 0733.673.000

Coș

Rezervare
1
Preluare
--
--
Returnare
--
--
2
Model:
--
Accesorii
Scaun copil
3
Datele tale
--
Detalii de plată
--

Vehicle Add-ons

Dislocare autoturism în București (oraș)

Pentru preluarea / returnarea mașinii tale în București (oraș), trebuie să achiți o taxă unică de 10€ / serviciu. Adaugă opțiunea comenzii tale pentru a evita creșterea prețului.

Full protection

Închiriază fără griji cu asigurarea Full Protection. Ai depozit zero la preluarea mașinii și toate elementele mașinii asigurate. Adaugă comenzii tale asigurarea Full Protecion pentru o călătorie fără griji.
Așa este, telefonul tău are hărți încorporate. Dar ce faci când primești un apel exact atunci când trebuie să efectuezi o manevră pentru a găsi hotelul la care ești cazat? Dacă se descarcă bateria exact în momentul în care trebuie să ieși de pe autostradă? Adaugă comenzii un dispozitiv GPS dedicat de ultimă generație, pentru o călătorie fără griji.

Preluare / returnare în afara orelor de program

Pentru preluarea / returnarea în afara orelor 09:00 - 17:00, trebuie să achitați o taxă de 10 € / serviciu. Adaugă în comanda ta opțiunea pentru a evita mărirea tarifului
Atunci când călătorești, datele mobile pot fi limitate. Adaugă comenzii tale un router WiFi mobil pentru a fi conectat în permanență, indiferent unde de afli.
Oferim spre închiriere scaune de copil de ultimă generație, cu sistem ISOFIX. Igienizăm scaunele de copil înainte de fiecare închiriere, pentru ca familia ta să fie în siguranță.

Șofer adițional

Mașina închiriată poate fi condusă numai de persoane autorizate în prealabil de către noi. Adaugă un șofer adițional pentru a permite conducerea mașinii de către o altă persoană.

Car

Please select your vehicle

Tarif

-- -- --

Extra

Cantitate Tarif Subtotal
1 x Scaun copil 25,00 25,00
Tarife de închiriere 25,00
Total estimat --
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!